ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ

Η νέα εφαρμογή του panelladikes.gr για έγκυρο και γρήγορο υπολογισμό μορίων για τους υποψηφίους όλων των κατευθύνσεων είναι διαθέσιμη. Υπολογίστε τα μόρια σας για όλα τα Επιστημονικά Πεδία:

Υποψήφιοι Θεωρητικής Κατεύθυνσης

Υποψήφιοι Θετικής
Κατεύθυνσης


Υποψήφιοι Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

8.6.13

Πανελλήνιες: οι "παγίδες" στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Μετά τις εξετάσεις, η συμπλήρωση των σχολών προτίμησης είναι μια αγχώδης διαδικασία που χρειάζεται καλή προετοιμασία ώστε να αποφευχθούν οι «κακοτοπιές»
 


Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να επηρεάζονται καθόλου από τις βάσεις των τμημάτων. Μπορούν να δηλώσουν όλα τα τμήματα που περιλαμβάνονται στα δύο επιστημονικά πεδία που έχουν επιλέξει

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στις πανεπιστημιακές σχολές αποτελεί για τους υποψηφίους την πιο σημαντική και για πολλούς αγχωτική κατάσταση που έχουν περάσει. Πρόκειται για το «τέλος του τούνελ» σε μια μεγάλη περίοδο προετοιμασίας, διαγωνισμών και στρες. Και εφέτος η συμπλήρωση του μηχανογραφικού θα γίνει ηλεκτρονικά, οπότε οι επαγγελματικές συμβουλές για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας για πολλούς υποψηφίους αποδεικνύονται πολύτιμες. Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού γίνεται τα τελευταία χρόνια αφού ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ιδρύματα της ανώτατης εκπαίδευσης, σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται εγκαίρως από το υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου